Catwoman Added to Batman The Dark Knight Rises Roster

Anne Hathaway has been added to the roster of villains in the upcoming Batman Dark Knight Rises movie slated for release in July 2012.

There is still no official footage of the movie available but I will post it when I find some. Make sure to scour those back issue bins for Catwoman appearances, especially Lois Lane #70.


10 Responses to “Catwoman Added to Batman The Dark Knight Rises Roster”

 1. Yelhsa says:

  Yeah, he did say that they tried to teach him some media trainig, but as you can see on intrwviees, its all a waste of time. lol. Love his freshness

 2. Thinking like that is really impressive

 3. ddtank says:

  This does look promising. I’ll keep coming back for more.

 4. I was drawn by the honesty of what you write

 5. Your posting really straightened me out. Thanks!

 6. Wow! Great to find a post with such a clear message!

 7. Tässä on esimerkki Sauli Niinistön omasta kynästä lähteneestä puheesta :“Siis, mielestäni demokratiasta ei koskaan pitäisi puhua ennalta opitun käsitteen mukaan, sillä demokratia on vain vapautta ja vapaus on spontaania tunnetta siitä ettei ole riippuvuuden tunnetta. Jo siinä vaiheessa, kun demokratiasta ryhdytään tekemään tiedettä, on jo hiven etäännytty kansanvallasta; veljeydestä, vapaudesta ja tasa-arvosta. Ne ovat tunnetiloja, eivät mitattavia suureita.”( Sauli Niinistö Tampere-talolla 1.9.2010 pitämässään luennossa..)Pyydän Vesa Kaiteraa analysoimaan tätä viisauden purkausta.Vesa , ole hyvä….

 8. Which came first, the problem or the solution? Luckily it doesn’t matter.

 9. Enlightening the world, one helpful article at a time.

 10. The honesty of your posting is there for all to see

Leave a Reply

*